Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@11:43:14 GMT

ایتالیا: فرزند سوم بیاورید، زمین بگیرید

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۶۵۹۲۷

به گزارش یورونیوز، بحران پیری جمعیت و رشد منفی تولد یکی از جدی‌ترین معضلات جمعیتی کشورهای اتحادیه اروپا مانند آلمان، مجارستان، بلغارستان، لهستان و ایتالیاست. بر اساس آمار سال ۲۰۱۷ میلادی، نرخ رشد جمعیت در آلمان ۰/۱۶- درصد، مجارستان ۰/۲۵- درصد، بلغارستان ۰/۶۱- درصد و لهستان ۰/۱۳- درصد بوده است. در این میان ایتالیا با ۰/۱۹ درصد رشد جمعیت، با بحران پیری جمعیت و کمترین نرخ تولد در سال در میان کشورهای اتحادیه اروپا روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ایتالیا: برای سومین فرزند یک قطعه زمین کشاورزی می‌گیرید

ایتالیا در میان کشورهای اتحادیه اروپا، کمترین نرخ تولد در سال را دارد. به نحوی که جمعیت این کشور از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ تقریبا ۶۸ هزار نفر کاهش یافته و در سال گذشته میلادی در این کشور تنها ۴۶۴ هزار تولد به ثبت رسیده است. در واقع جمعیت ایتالیا با سرعت به سمت پیر شدن پیش می‌رود.

به همین دلیل دولت راستگرای این کشور که با شعارهای مهاجر ستیز و ضد ساختار بر سر کار آمده، در طرح بودجه سال آینده آورده است که به هر خانواده‌ای که سومین فرزند خود را به دنیا بیاورند، یک قطعه زمین کشاورزی داده می‌شود.

بر اساس این طرح که توسط حزب راستگرای افراطی «لیگ» در بودجه سال آینده گنجانده شده، به زوجی که از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ سومین فرزند خود را به دنیا بیاورند، یک قطعه زمین کشاورزی داده می‌شود.

دولت ایتالیا می‌گوید که با این طرح دو نشان را با یک تیر خواهد زد. وزیر کشاورزی این کشور اخیرا در توضیح این طرح اعلام کرد که به دلیل کم بودن زاد و ولد حتی در روستاهای ایتالیا، وزارتخانه تحت مدیریت وی تصمیم گرفته است تا در جهت تغییر روند رشد منفی جمعیت به دولت کمک کند.

ایده «زمین برای کودک» به نحوی به سود دولت این کشور نیز هست. انجمن شرکت‌های کشاورزی ایتالیا می‌گوید که هزینه نگهداری از نزدیک به نیم میلیون هکتار زمین کشاورزی تحت مالکیت دولت بسیار بالاست.

در این طرح که توسط لورنزو فونتانا وزیر خانواده و یکی از اعضای حزب مذهبی و راستگرای ایتالیا مطرح شده است، اقدامات تشویقی تنها به زوج‌هایی اعطا می‌شود که بصورت قانونی ازدواج کرده‌اند. همچنین تنها مهاجرانی می توانند از این مزایا برخوردار شوند که بیش از ده سال در ایتالیا زندگی کرده باشند.

لهستان: مانند خرگوش زاد و ولد کنید

دولت لهستان نیز که با رشد منفی نرخ جمعیت روبروست، اخیرا با اختصاص دادند ۷۰۶ هزار یورو، کارزار عمومی را با شعار «تولید مثل مانند خرگوش» به‌ راه انداخته است.

در ویدئوی تبلیغاتی این کارزار که توسط وزارت بهداشت لهستان تولید شده است، راز به دنیا آوردن تعداد زیاد فرزند برای مخاطبان توضیح داده می‌شود. خرگوش راوی در این ویدئو می‌گوید که ورزش، سبک سالم زندگی و اجتناب از استرس راز فرزندآوری او است.

انتشار این ویدئو باعث خشم و واکنش شدید کاربران شبکه‌های اجتماعی و مطبوعات لهستان شد. یک کاربر توئیتر با ابراز خشم از مقایسه شهروندان با حیوانات نوشته است: «پیشنهاد می‌شود که مردم لهستان مثل خرگوش بچه بیاورند مثل خر کار کنند و مثل گوسفند رای دهند.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام گفت: سد «کنجانچم» هم اکنون ۳۵ میلیون متر مکعب آب ذخیره در مخزن دارد که عمدتاً از ورودی آب سامانه گرمسیری تأمین شده است.

«صادق علیمرادی» با حضور در ایسنا در این خصوص اظهار کرد: آبگیری اولیه این سد از دو سال پیش از محل روان آب‌های خود سد آغاز شده بود و از آذر ماه سال قبل با ورود آب سامانه گرمسیری به میزان ۳ متر مکعب بر ثانیه به سد، به منبع عظیمی برای زمین‌های کشاورزی دشت مهران تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری بخشی از این آب ذخیره را از طریق شبکه آبیاری کنجانچم به شبکه بزرگ آبیاری مهران تخصیص دادیم افزود: آب سد از طریق دریچه‌های کشاورزی برای ورود به شبکه‌های آبیاری رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام در خصوص شبکه‌های آبیاری استان نیز گفت: کل زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان حدود ۸۶ هزار هکتار است و با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری، ۱۸ هزار هکتار، به زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان اضافه می شود.

انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه